Повітряна кулька з логотипом чи привітанням у Львові

10-orig_14644224278Повітряна кулька з логотипом – найяскравіший, найрадісніший рекламоносій,який запам’ятається на довго! Ефективність його пояснюється безумовним приверненням уваги людини до кульки і подальшим позитивним емоціям, хто ж не любить повітряні кульки, такі бажані з самого дитинства і завжди доречні сьогодні!
А якщо ця кулька несе на собі привітання або улюбленого мультяшного героя? Він стає ще желанней.
Ми приймемо до серця всі ваші бажання і надрукуємо на кульках те, що ви бажаєте. Дитині – улюбленого мультяшного героя, коханій людині – освідчення в коханні або фото, для батьків – побажання здоров’я і довголіття, для компаньйона – логотип на кулі.
Повірте, такий подарунок нікого не залишить байдужим і надовго підніме настрій, і буде викликати теплу усмішку кожен раз, коли на нього впаде погляд.

Так що, на повітряній кульці ми можемо надрукувати будь-який малюнок, ім’я, фотографію, текст – привітання, побажання, визнання в любові, а також нанести логотип на кулі. Всі замовлення, якими б складними вони не були, ми виконуємо в стислі терміни і, звичайно ж, якісно. Адже репутація для нас дуже важлива, тому в своїй роботі ми використовуємо найсучасніше обладнання.
Як привернути увагу потенційних клієнтів до вашого заходу: промо-акції, відкриття магазину або кафе, супермаркету чи ресторану? Так, звичайно ж, повітряними кулями!
Нанесіть на кулі свій логотип і / або слоган і кожен понесе таку рекламу з собою! І при цьому, його не сховають в сумку або кишеню – його пронесуть по всьому місту, провезуть в транспорті, її побачить безліч людей, а перехожі або відвідувачі, яким ви подарували кульку, не просто попрацюють безкоштовними розповсюджувачами вашої реклами, вони ще й будуть щасливі від цього!
Ваша мета досягнута. Про вашу компанію дізнається безліч людей і це все при мінімальних витратах.1382249876693_bulletin
До відома: Всім відомий фастфуд “Макдональдс” дарує кульок з логотипом 150.000 шт. в тиждень!!!

Великим плюсом виготовлення таких куль є їх індивідуальність, Ви можете самі вибрати відтінок кульки, її колір, колір зображення або логотипу. Такі кулі підкреслюють індивідуальність будь-якої компанії, виробника, ресторану, певного заходу, акції, свята. Можна надрукувати індивідуальне привітання з днем народження, ювілеєм, народженням малюка, весіллям. На виготовлення даних куль нам знадобитися кілька днів, якщо кількість куль не більш 100 – 1000 штук, якщо кількість від 10000 і більше може знадобитися від тижня і більше.
У нас можна замовити друк логотипу на повітряних кулях і друк на кульках вашого малюнка або вітальній написи.

1296045216_untitled-1Наша компанія робить нанесення зображення і логотипів на повітряні кулі від 10 сантиметрів до одного метра, в один або кілька кольорів. Замовити друк на повітряних кулях можна у нас в офісі або по телефону. В асортименті більше 30 кольорів куль, що дозволяє точно підібрати колір кулі необхідний замовнику. Час друку залежить від тиражу і складності макету та логотипу. На час виготовлення також впливає кількість кольорів нанесення і кількість задіяних сторін кульки. Всі ці питання Ви можете уточнити у наших менеджерів.

Кульки з нанесенням різних малюнків, написів, поздоровлень, логотипів компаній, контактної інформації, індивідуальні замовлення. Такі кульки Ви можете замовити у нас.