Друк на футболках і текстильних виробах у Львові

banner_print_1

До вашої уваги послуга друку на текстильних виробах – футболках, кепках, толстовках, фартухах, халатах, уніформ.

Друк лого на футболці – універсальне рішення питання корпоративного одягу:  для працівників магазинів, салонів, кафе і ресторанів, АЗС, банків та ін.

Якщо ви маєте намір провести командні змагання, футболка з друком  на замовлення допоможе створити образ для вашої команди.

При організації промо – акцій, футболка з логотипом на промоутері буде найкращим рішенням ідентифікації вашого бренду.

Шукаєте ідею призів та подарунків – знову допоможе друк на футболках, кепках та толстовках.

За допомого друку на текстильних виробах можна втілити ваші найкреативніші  ідеї і виділитись з натовпу. Фантазуйте, організовуйте веселі і захоплюючі заходи і відрізняйтесь за допомогою оригінальних футболок.

kachestvennaya-pechat-na-futbolkah-biznes-pechat

Якщо ви надумали замовити футболку з оригінальним принтом, звертайтесь до працівників компаніі «МР Груп» і ми з радістю допоможемо вам в цьому.

Для нанесення зображення ми використовуємо сучасні технології. Вас можуть зацікавити також принти на кепках, регланах і інших видах текстильних виробів. Ми працюємо як з оптовими клієнтами, так і роздрібними. Доставляємо у всі населені пункти України за допомогою транспортних компаній.  Ми відповідаємо за якість виробів та оперативність виконання замовлень.

Вироби можна сміливо прати в машинці. Навіть багаторазове прання залишає зображення таким самим читким та насиченим, як на новому виробі. Для нанесення фірмового знаку на футболку можемо запропонувати  машинну вишивку. Такий логотип буде виглядати дорого та презентабельно.

23

Стосовно цін звертатись безпосередньо до наших менеджерів.