Еко-торбинки під замовлення у Львові

icon-pesЕко-торбинки – тренд останнього часу. Здається ця мода залишиться на довго. З урахуванням того, що ситуація з екологією вимагає від нас дуже акуратно ставитися до навколишнього середовища, щоб залишити нашим дітям затишний світ, ми вибираємо в кожної найменшії ситуації максимально щадний до природи варіант. Так і з упаковкою продуктів, і повсякденного носіння необхідних речей. Тому вік поліетиленових пакетів підходить до завершення. Хай живуть еко-торбинки !
Те, що сумки це – практично знали ще наші бабусі. А з можливостями сучасних технологій – це ще й красиво. У порівнянні з поліетиленовим пакетом еко-торбинка має ряд значних переваг – не ріже руки, можна повісити на плече, не рветься, набагато довше живе і служить, ну і, звичайно ж, з такою сумкою ви будете виглядати набагато більш стильним, ніж з пакетом . Вона відмінно переться, складається в жіночу сумочку і навіть служить нею. Еко – торбинки сьогодні – це красиві, яскраві, модні аксесуари.
Тому, вибравши еко-торбинку в якості носія вашої реклами, ви не прогадаєте! Це дуже доступний, довгограючий і дієвий вид реклами.borsa_ecosumki_10
Якщо ви вирішили замовити еко-торбинки з бавовни з вашим логотипом для рекламної акції, або для покупців вашого магазину, чи,можливо, ви хочете зробити подарунок вашим співробітникам або партнерам або ви просто великий шанувальник екологічної продукції і хотіли б мати стильну еко-торбинку або подарувати її своїм рідним і близьким – ласкаво просимо в “МР Груп”!
Зв’яжіться з нашими менеджерами будь-яким зручним вам способом – телефон, лист, он-лайн чат, скайп. Ми із задоволенням допоможемо! Надішлемо прайс на всі можливі варіанти еко сумок і допоможемо вибрати потрібний.

2013-10-07__borsa_f15_k05

Еко-торбинка – це недорога сумка, виготовлена з тканини, що сприяє економії грошових коштів споживача за рахунок її багаторазового використання і відмови від споживання одноразової упаковки (поліетиленові і паперові пакети).

2013-07-22__borsa_kollaz_f14-01-v07

Еко-торбинки з бавовни є гідною альтернативою паперовим пакетам з ручками. Ці сумки виділяються більш тривалим терміном експлуатації і зручністю. Складена еко-торбинка не займе багато місця в багажі, але зможе ефектно впоратися з завданням по упаковці покупок або подарунків. Наші сумки ми шиємо з якісної і міцної тканини з бавовни (двунитка сувора). Сумка з суворої двунитки здатна витримати вагу до 20 кг.

Вимоги до підготовки макетів для друку на пакетах і сумках