Розміщення зовнішньої реклами на зупинках

bigboard_d0bed181d182d0b0d0bdd0bed0b2d0bad0b0_1Зовнішня реклама на зупинках привертає до себе увагу яскравістю  рекламних матеріалів  і розміщенням в полі видимості, як перехожих, так і людей, що пересуваються на транспорті. Вона доступна для візуального вивчення поблизу, адже розміщення зовнішньої реклами на зупинках, як правило, проводиться на бічних і тильних поверхнях павільйонів, встановлених в місцях зупинки транспорту.

Подібна реклама не залишиться непоміченою, оскільки використовуються великі формати рекламних постерів (1,4 х 1,6 і 1,2 х 1,8 м). Від вандалізму несвідомих громадян така реклама захищена склом. В основному, розміщення реклами на зупинках в Україні розрахована на цільову аудиторію з пасажирів, які очікують свій транспорт. Крім того, реклама на зупинках не мине потік пішоходів і, звичайно ж, пасажирів і водіїв різноманітних транспортних засобів: автобусів, тролейбусів, маршруток, автомобілів.

За офіційними даними, зовнішню рекламу на зупинках в середньому за день можуть побачити від 500 тис. до 2 млн. людей, в залежності від кількості осіб, що проживають в населеному пункті. Нескладні підрахунки покажуть: міським наземним транспортом, наприклад в Києві, користується близько 50% всіх пасажирів (така офіційна статистика), одну зупинку, де здійснено розміщення зовнішньої реклами, за день можуть відвідати не менше 2 000 чоловік. Врахуємо, що вони не проходять повз, а перебувають поблизу з рекламою в середньому 10-40 хвилин, поки не дочекаються потрібний транспорт. Протягом цього часу пасажири мають можливість як слід вивчити всю надану їм інформацію, яку пропонує зовнішня реклама на автобусних зупинках і, при необхідності, записати контактні телефони та адреси.bus

Очевидно, що розміщення реклами на зупинках у Львові і інших містах України істотно збільшує інтерес до ваших послуг або продукції і приваблює потенційних споживачів. І це безумовна перевага реклами на зупинках. Ціни на даний вид послуг доступні при високій віддачі і є безсумнівним плюсом, адже при невеликих витратах можна отримати ефективну Рекламну Кампанію по всьому місту з максимальним охопленням потрібної цільової аудиторії.

Для детальної інформації щодо ціни на розміщення реклами на зупинках і наявності вільних площин звертайтеся до фахівців РА “MR Group “.