Розміщення реклами в аеропорті Львова

реклама в аеропорті ЛьвоваРозміщення реклами у Львівському аеропорті надасть вам шанс вцілити в потрібну аудиторію. Що об’єднує людей, які користуються перельотами? Платоспроможність! А вже потім ця вдячна аудиторія ділиться на бабусь і мам, що везуть своїх діток і онуків на відпочинок, молодь, яка прагне до Мілана на шопінг за останніми тенденціями моди, керівників, фахівців, топ-менеджерів, які подорожують бізнес-класом в справах бізнесу. У той час коли Ви намагаєтеся дотягнутися за своєю цільовою аудиторією, вона літає – відпочивати і в бізнес поїздки. Реклама в аеропорті Львова постійно дає активний відгук і ефективно впливає на аудиторію.

У ЧОМУ ПЕРЕВАГА РОЗМІЩЕННЯ РЕКЛАМИ В АЕРОПОРТІ ЛЬВОВА?

1. Ділові поїздки здійснюють топ-менеджери. Керівники вважають за краще особисто приймати рішення та ухвалювати бюджет. Ви їх знайшли – залишилося вразити!
2. Пасажири перебувають в аеропорті досить багато часу. Як мінімум три години. Розмістити рекламу у львівському аеропорті в найбільш прохідних місцях – розумний крок. Як щодо дзеркал в туалетах або кавового автомата?
Рекламні стійки в аеропорті Львова3. Рекламні стійки? Постарайтеся створити дійсно помітні і інформативні флаєри, які привернуть увагу і викличуть бажання їх взяти і прочитати.
4. Аеропорт – це зона особливої довіри. Зауважте, тут часто розміщують рекламу великі міжнародні компанії, які домоглися поваги у клієнтів. Таке сусідство дасть вам можливість піднятися на одну сходинку вище.
5. Розміщуючи рекламу в аеропорті, ви можете розраховувати на позитивний настрій клієнта. Більшість пасажирів сприятливо сприйме вашу інформацію, особливо, якщо мета поїздки – відпочинок.
6. Аеропорт ідеально підійде для розміщення реклами b2b сектора. Бізнесмени та банкіри, літаючі регулярно, придивляться до Вашого бренду і переймуться до нього довірою.
7. Не забувайте магазини duty free – це теж місця, де можна розмістити рекламу. Клієнт, готовий до покупок, завжди сприйнятливий до нових пропозицій від рекламодавця.
8. За статистикою, в аеропорті в основному купують парфуми, алкоголь, кондитерські вироби, журнали і книги. Приймайте це до уваги при плануванні рекламної кампанії в аеропорту. Ймовірно, слоган про красиве життя впаде в благодатний грунт свідомості покупця.
Аеропорт прекрасно підходить для реклами фінансових і банківських послуг. Туристична сфера теж буде дуже до речі.

Реклама розважальних закладів, клубів, ресторанів, готелів і т.д, оренда нерухомості та авто. Пасажири бізнес-класу оцінять рекламу дорогих годинників і прикрас.

Як вам виділитися?

розміщення реклами в аеропорті львоваВ аеропорті є велика кількість можливостей для розміщення інтерактивної реклами. Звичні банери розміщені уздовж рухомих частин ескалатора вже сприймаються інакше. Встановіть контакт з клієнтом і дайте йому нові враження. Розмістіть QR-код, який дозволяє завантажити купон на знижку або гру. Адже всі мандрівники активно користуються інтернетом. В аеропорті обов’язково є Wi-Fi.

 

реклама wi-fi в аеропорті ЛьвоваНестандартні підходи? Відмінна ідея!

Наприклад, розмістіть стікери для записів і ручки. Багатьом знадобиться підійти і записати потрібну інформацію, а на листочку – реклама з логотипом вашої компанії. Промо-акція в аеропорті – ще один спосіб привернути вашу цільову аудиторію. Однак, подібні рішення потрібно обов’язково погоджувати з адміністрацією. Якщо акція не заважає відвідувачам аеропорту і не створює проблем персоналу, складнощів виникнути не повинно.
Не знаєте, де розмістити рекламні оголошення? Ми підкажемо!
Наша зона охоплення: зона реєстрації, контроль авіа безпеки, зона очікування (міжнародна і внутрішня), бізнес-зал, зали вильоту-прильоту, термінали, парковка, видача багажу.
Найголовніше: ваша реклама повинна бути яскравою і такою, що запам’ятовується.
Можна попрацювати зі стрічкою видачі багажу. Стрічка для багажу є предметом пильної уваги! Чому б не розмістити на ній ваш бренд? А реклама заміського готелю обов’язково впаде в очі тим, хто тільки прибув в місто.
Можна нанести рекламу на скотч і стрейч для упаковки багажу. Нанести рекламу на підлогове покриття.
реклама на парковці аеропорта ЛьвоваПарковка також прекрасний варіант для розміщення реклами. Тут краще встановити щити і конструкції, які видно здалеку. Крім того, небанальним рішенням буде реклама на візку для багажу.

СКІЛЬКИ КОШТУЄ РЕКЛАМА В АЕРОПОРТі?

Все залежить від масштабності рекламної кампанії і обраного місця. Детальніше розкажуть наші фахівці.

Таким чином, розміщення реклами в аеропорті Львова – це відмінна можливість для вашого бізнесу!