Аквапанель або повітряно – бульбашкова панель

Аквапанель або повітряно – бульбашкова панель представляє собою захоплюючу декоративну прикрасу для Ваших приміщень. Ми гарантуємо унікальний візуальний ефект, який створюється за рахунок руху  повітряних бульбашок.

Бульбашкова панель виготовлена за найвищими стандартами якості із німецького акрилового cкла, яке не змінює кольору за тривалий час експлуатації. Акрилова панель заповнена рідиною у середині якої мерехкотять  кольорові бульбашки, котрі притягують до себе погляди оточуючих. Світлові ефекти змінюються автоматично або за допомогою дистанційного керування. Яскравим та ефектним елементом дизайну інтер”єру  житлових чи нежитлових приміщень стане повітряно-бульбашкова панель нашого виробництва.

Дизайн корпуcу  панелей підбираємо разом із замовником-це можуть бути як традиційна стримана елегантність так і різкий сучасний дизайн, але який зовнішній вигляд Ви б не обрали бульбашкові панелі створюють заспокійливу терапевтичну  атмосферу (фото1;2)

Ми пропонуємо для Вас, як окремий так і вмонтований елемент дизайну аквапанелі:

  • У спальні чи гостьові кімнати
  • Як розділові стінки приміщень
  • Барні стійки
  • На рецепції у готелі
  • Вітрини магазинів
  • Зонування робочих місць у салонах краси, офісах, барах, ресторанах  ітд.

Загалом бульбашкові панелі нашого виробництва урізноманітнять та оживлять будь-який інтерєр Ваших приміщень.  Наша мета полягає в тому, щоб забезпечити найбільш  інноваційні та якісні     рішення в галузі дизайну.

                Технічні    характеристики

Стандартна повітряно-бульбашкова панель габаритні розміри якої (2500/1300/300мм),складається з трьох основних частин:

  1. Подіум розмір(350/1300/300мм).У ньому розміщені комутаційні вузли для світлових ефектів, компресор для подачі повітря, блоки живлення.
  2. Аквапанель розміри (2000/1200/20мм) виготовлена з високоякісного прозорого акрилу виробництва Німеччина міжнародний сертифікат якості ISOАкрил не міняє прозорості та кольору при попаданні УФ-променів, не токсичний. Надається гарантія на акрил 10 років. Середина наповнена водяним розчином. Кількість рідини становить ~40л.
  3. Декоративна верхня частина розміри (120/200/50мм) .

Вага готової панелі ~70кг. Максимальна потужність 60 Вт. Живлення від мережі 220 В. Рівень шуму менше 30 Дб. Температурні режими експлуатації панелі від +5 Со до +40Со.  Максимальний розмір однієї панелі (1200/4000мм).

До бульбашкової панелі в комплект входить дистанційне керування, котре дає можливість вмикати та вимикати панель, а також змінювати світлову гамму у різних температурних режимах (контролер RGB). За бажанням замовника можливе встановлення контролера роботи аквапанелі з мобільного телефону.

Бульбашкові панелі не вимагають частого сервісного обслуговування. В даному випадку відсутня необхідність в регулярній заміні речовини у середині панелі і протирання скла, так як в середину заливається дистильована вода, а вона не дає осаду і забруднень. Панель достатньо з зовні протирати від пилу.

                 Переваги  нашої  аквапанелі :

  1. Низький рівень шуму, менше 30Дб;
  2. Великий діапазон регулювання розміру бульбашок у панелі та їхньої густини. Для цього нашими інженерами було розроблено високотехнологічні форсунки.
  3. Не потребує додаткового кріплення до стіни у приміщенні.
  4. Використовується освітлення власної розробки, котре має широкий діапазон регулювання потужності свічення, що дозволяє використовувати бульбашкову панель, як у спальнях так і на вітринах магазинів.
  5. Для оздоблення використовуються екологічно чисті матеріали.