Мобільні стенди, Рекламний павук, x-банер

Це різновид переносних легких рекламних конструкцій. Складається Х-banner з полотна, з нанесеним на нього рекламним зображенням і алюмінієвого каркаса, який утримує полотно вертикально. У Х-банера відсутня плоска основа, а вертикальне положення йому забезпечують дві «ніжки», що перехрещуються (тонкі міцні опори з алюмінію і вуглепластика). Звідси і назва.

Мобільний Х-banner є різновидом банерних стендів натяжного типу, призначений для установки в приміщеннях і відноситься до розряду малих рекламних стендів. В якому б місці ви не захотіли встановити рекламно-інформаційний стенд – у великому виставковому центрі, торговому залі або невеликому офісі – Х-банер являє собою найбільш зручний і недорогий рекламний інструмент. Цей вид масової реклами вельми популярний у рекламодавців. Причина цього – простота конструкції в поєднанні з дешевизною.

За рахунок легкості транспортування і збірки (збірка займає 20-30 секунд і не вимагає жодних спеціальних навичок) Х-banner є саме тим видом виносної реклами, яка дозволяє бути «в потрібному місці в потрібний час». Однак, цей рекламний інструмент з успіхом застосовується не тільки в якості рекламного носія, а й як деталь в виставковому оформленні, а так само – як підмога в навчальному процесі, як носій навчально-методичної інформації.

Незважаючи на простоту конструкції, існує безліч різновидів х-банерів, що відрізняються один від одного в основному розмірами рекламного полотна і матеріалом, з якого виготовлений каркас.

Фахівці нашої компанії зможуть запропонувати Вам найбільш ефективний носій рекламної інформації, в залежності від цілей реклами і умов її розміщення.

Вашій увазі пропонуємо Мобільний стенд X-банер Premium 120 ? 200 см

і Мобільний стенд X-банер Premium 60 ? 160 см

Для замовлення звертайтесь до наших фахівців.