Зовнішні та внутрішні LED екрани

LED екрани для внутрішнього застосування

Внутрішній світлодіодний екран – доступність подачі інформації всередині будь-якого приміщення. Особливості таких led екранів:

  • Забезпечують якісний відеоряд: зі спортивного змагання, концерту, міського свята, зборів, фестивалю, конференції. Чудова якість картинки досягається завдяки технологічності та оптимальним налаштуванням яскравості і контрастності.
  • Підтверджена надійність.Клас захисту не набагато нижче, ніж у зовнішніх екранів – IP43. Термін експлуатації не менше 10 років.
  • Створює «родзинку» в дизайні приміщення.Дуже часто повнокольоровий внутрішній екран є елементом декорації клубу, концертного майданчика.

Зробіть крок назустріч перевіреним інноваціям – купуйте повнокольорові світлодіодні екрани від кращих виробників за доступними цінами.

Якщо ви хотіли б розмістити свою рекламу на LED екрани в супермаркеті, звертайтесь до наших спеціалістів

 

LED екрани для зовнішнього застосування

Зовнішній світлодіодний екран – по-справжньому унікальний рекламний носій, який має ряд ключових переваг:

  • Широке охоплення аудиторії.Рекламу на led екранах видно на відстані більш ніж 300 метрів. Крім цього, світлодіодний екран помітний в темний час доби, коли традиційні рекламні носії «згасають».
  • Робота за будь-якої погоди.Led екран добре проглядається і в сонячний день, і в похмуру погоду (робоча температура від -40°С до +50°С).
  • Безвідмовність в роботі.Клас захисту модулів – IP65, що гарантує термін служби екрану не менше 10 років.

При ідеальному співвідношенні «ціна-якість» екрани гарантують безмежні можливості для вашого бізнесу.