October 27, 2016

Вимоги до підготовки макетів для друку на пакетах і ручках

Особливості друку на крафт-пакетах:

Друк на пакет відбувається трафаретним способом (шовкографія).

– До друку приймаються файли, створені в програмах Corel Draw (.cdr) до 13 версії, Adobe Illustrator до CS 5 (* .ai, * .eps).

– Всі об’єкти файлу повинні бути виконані в кривих, не повинно бути прихованих і зайвих об’єктів.

– Лінії в макеті повинні використовуватися не тонше 1 пункту.

– Зображення або малюнок (макет) потрібно розміщувати на відстані 8 см. Від верхнього краю по 1 см. від всіх сторін. На жаль, в місцях кріплення ручок друк неможлива;

– Друк градієнтів можлива як виняток;

– Всі шрифти повинні бути переведені в криві (розміром не менш як 6-го кегля (рубані), 7-го кегля (із зарубками).

– Колір в макеті повинен бути заданий за шкалою Pantone

– Відтінок фарби палітри “PANTONE” в надрукованому вигляді може бути різна, при макетування в залежності від кольору пакета. Це відбувається в результаті проникнення фарби в крафт-папір. На білих пакетах відтінок фарби палітри “PANTONE” не змінюється.

Для точності передачі кольору при друку на наших пакетах ми запрошуємо представників Замовника на початок друку для затвердження сигнального примірника друку безпосередньо на виробництві. Просимо про таку необхідність повідомляти нашим менеджерам з продажу пакетів заздалегідь.

Особливості друку на еко-сумках:

Друк на сумках відбувається трафаретним способом (шовкографія).

– До друку приймаються файли, створені в програмах Corel Draw (.cdr) до 13 версії, Adobe Illustrator до CS 5 (* .ai, * .eps).

– Всі об’єкти файлу повинні бути виконані в кривих, не повинно бути прихованих і зайвих об’єктів.

– Зображення або малюнок (макет) потрібно розміщувати на відстані 6.5 см. Від верхнього краю і по 3 см. Від усіх сторін. Для нанесення зображення на всю площину сумки потрібно розраховувати на друк на крої, в цьому випадку збільшується термін виробництва і вартість друку розраховується індивідуально;

– Друкуються зображення макетіруемие в векторній графіці. Друк градієнтів неможлива;

– Всі шрифти повинні бути переведені в криві

– Допускається друк ліній товщиною не менше 1 мм;

– Відтінок фарби палітри “PANTONE” в надрукованому вигляді може бути різна, при макетування в залежності від кольору сумки і типу тканини. Це відбувається в результаті проникнення фарби в тканину.

Для точності передачі кольору при друку на наших сумках ми запрошуємо представників Замовника на початок друку для затвердження сигнального примірника друку безпосередньо на виробництві. Просимо про таку необхідність повідомляти нашим менеджерам з продажу заздалегідь.