Аквапанелі та аквадизайн

Хочете створити в приміщенні чарівливу атмосферу спокою, що розслабляє та змушує забути про плин часу? Тоді зверніть свою увагу на цікавий елемент дизайну, який обов’язково прикрасить і зробить неповторним ваш інтер’єр. Аквапанелі – унікальна можливість привнести свіжість і новизну, не вкладаючи кошти на масштабний ремонт.

Бульбашкові панелі являють собою конструкцію – резервуар, виконаний з міцного оргскла, а іноді скла триплекс. Розміри аквапанелі можуть бути обмежені лише максимальними розмірами матеріалів, що зазвичай достатньо для створення доволі масштабних конструкцій – до 3 м ширини і 2 м висоти.

Нове віяння в дизайні пов’язане з використанням рідин – аквапанелі, акваколони, водоспади, акваріуми і т.і. називають аквадизайном. На сьогодні це досить популярний спосіб прикрасити приміщення любого напрямку експлуатації, будь то ресторан, заміський будинок, офіс чи квартира, готель чи нічний клуб. Достатньо встановити декілька водних споруджень у вигляді  бульбашкових аквапанелей  чи колон і ви створите чарівну атмосферу і незабутній дизайн.

Аквапанелі можуть бути вмонтовані в ніші в кімнатах коридорах, а також в якості перегородки між окремими приміщеннями. Може бути вмонтована в меблі. Плавні переливи світла, які переломлюються від рухомих бульбашок усередині самої панелі, створюють незабутнє видовище і прекрасну атмосферу. Граючи в світлі заломлених променів, вода притягує до себе увагу, справляє сприятливу візуальну дію.

Обслуговування такі панелі практично не вимагають. В середині використовується дистильована вода, яка не створює осаду чи накипу. Крім того вони споживають помірну кількість електроенергії, оскільки використовують в якості підсвітки світодіодні лампи.

Наша компанія пропонує  купити аквапанель у Львові по доступній ціні. Ми гарантируємо високу якість матеріалів та виконання .