Виготовлення та розробка елементів фасаду

d24Фасад будівлі, в якій веде діяльність Ваше підприємство – візитна картка Вашого бізнесу. І наскільки вона якісна і ефективна, настільки успішна і Ваша фірма. Чим солідніше вона виглядає, тим більше довіри викликає у клієнтів.

Створюючи рекламний фасад для Вас, ми беремо до уваги напрямок Вашої діяльності і архітектурні аспекти сусідніх будівель, стиль самої будівлі. Тісна співпраця з клієнтом дозволяє виявити нюанси Вашого бізнесу, на яких слід зробити акцент, підкреслити рекламними елементами на фасаді.
Комплексне оформлення фасаду будівель і магазинів – найважливіший, як і всі види зовнішньої реклами))), успіх якого залежить від професійних знань і скурпулезної розробки.

Під поняттям «рекламне оформлення фасаду» розуміють комплекс профільних робіт:

1. Розміщення рекламних вивісок,
2. Оформлення вітрин (в т.ч. світлове),
3. Створення вхідної групи,
4. Декоративне освітлення,
5. Облицювання стін фасаду,

Всі складові загального ансамблю фасаду повинні бути витримані в єдиному стилі, що відповідає діяльності 0_15a311_a87d00fe_XL
компанії, її іміджу та дизайну внутрішніх приміщень. Грамотно задекорований фасад красномовно проінформує Ваших потенційних клієнтів про якість пропонованих товарів або рівень послуг, які надаються Вами . Для створення вхідних груп використовуються різного роду козирки, навіси, дахові установки.

Пропоновані нами роботи, з комплексного оформлення фасадів:

1. Виготовлення світлових вивісок (логотипи, об’ємні букви, світлові короби).
2. Виготовлення козирків, дахових установок, колон.
3. Оформлення вітрин (застосування світлових рішень, обклеювання вініловими плівками).
4. Виготовлення не світлових вивісок (фризи, планшети, щити).

РА «Компанія Агентство МР Груп» завжди готова допомогти нашим Клієнтам з оформленням фасаду, наші фахівці створять дизайн, підберуть матеріали і технології виготовлення. Для замовлення та консультації звертайтеся до наших фахівців.