February 14, 2017

Фотошпалери та друк на холсті

Кожен з нас у своєму будинку намагається створити затишок та індивідуальність. Простіше і швидше за все домогтися цього результату дозволяють фотошпалери.

Новітні технології та оригінальний дизайн дають змогу створювати величезну кількість якісних і неперевершених рішень для оформлення інтер’єрів.

Фотошпалери — це ідеальний матеріал для реалізації найбільш креативних ідей у дизайні інтер’єру.

Фотошпалери можна використовувати як для оформлення інтер’єрів громадських приміщень (дитячих і розважальних центрів, ресторанів, офісів), так і для того, щоби підкреслити індивідуальність своєї квартири. Сучасні технології дозволяють перенести на фотошпалери будь-яке зображення.

Ми пропонуємо у своєму асортименті два типи фотошпалер для друку:

1) WallArt PVC Free – Неткані шпалери на паперовій основі (абсолютно без вмісту ПВХ). Їх переваги:

  • екологічні
  • насичена передача кольорів
  • стійкі до подряпин (спеціальне покриття)
  • допускається волога чистка

2) WallArt Vinil – Структуровані вінілові шпалери на паперовій основі (ПВХ покриття – 210г/м2, паперова основа – 90 г/м2). Їх переваги:

  • завдяки спеціальному покриттю забезпечуються яскраві кольори зображень
  • великий вибір варіантів структури
  • можливість вологого догляду
  • стійкість до миючих засобів

Різні текстури фотошпалер підбираються залежно від обраного сюжету та інтер’єру приміщення.

На безструктурних шпалерах відмінно виглядають панорамні сюжети, фотопортрети, макрозйомка, картинки для дитячих кімнат з казковими сюжетами. Текстура з дрібним зерном додає зображенню глибину й блиск. Шорсткість кам’яних архітектурних фрагментів, асфальту, скель відмінно передає матеріал з великою пісковою текстурою. На матеріалі з текстурою під штукатурку гармонійно виглядають малюнки, виконані аквареллю, старовинні фрески, картини, ретро-фотографії. Для картин, виконаних олією з широкими розмашними мазками – текстура, що передає нерівність художнього полотна. В інтер’єр з етнічними мотивами гармонійно впишуться фотошпалери, виконані на матеріалі у вигляді цупкої лляної тканини.

Широкоформатний друк на шпалерах також застосовують і для оформлення офісів. За допомогою фотодруку можна оформити, наприклад, шоурум або місця продажу, розмістивши на фотошпалерах логотип компанії або зображення бренду.

Деякі особливості монтажу фотошпалер:

  • фотошпалери наклеюються на чисту, суху та спеціально підготовану поверхню;
  • слід використовувати клей для важких шпалер;
  • наносити достатню кількість клею за допомогою валика або пензля на одне полотно відразу;
  • використовуйте валик для розгладження полотна у вертикальному положенні;
  • сполучайте полотна в стик. Відверніть внутрішній і зовнішній краї стику і знову промажте пензлем стіну під з`єднанням закрийте і притисніть стики валиком у вертикальному напрямку. Зніміть залишки клею.

Що таке друк на полотні?

Друк на полотні – це сучасна технологія нанесення зображення на полотно методом цифрового друку. За допомогою сучасного імпортного обладнання, зображення переноситься на полотно зі збереженням всіх деталей і чіткості.

Багатьох хвилює питання, як же те чи інше зображення буде виглядати саме як готова картина на полотні. Друк на полотні виглядає дещо специфічно, та деякі зображення на полотні можуть бути відмінні від зображення на екрані. І все ж в будь-якому разі картини на полотні виглядають завжди стильно та сучасно.

Картини в будь-якому інтер’єрі – це невід’ємний елемент декору. Але стіну можуть прикрашати не тільки картини, намальовані художниками. У сучасному інтер’єрі останнім часом все частіше почали вживати картини, створені з фотографій. І в той же час, завдяки тому, що вони надруковані на полотні, створюється враження, що вони намальовані.

Друк на полотні підходить для яскравих композицій в офісні приміщення, кафе, бари, ресторани. Полотно може служити як картина або репродукція картин відомих світових художників. Або Ви хочете закарбувати приємні спогади у фотографіях і хочете, щоби це було естетично та не банально.

Якщо у Вас скоро весілля і потрібно бездоганно оформити весільний зал, Ви шукаєте надзвичайно оригінальний подарунок для своїх рідних чи друзів, зробили ремонт і хочете цікаво оздобити свою оселю, Ми з радістю допоможемо в цьому.

Ми пропонуємо цифровий друк на полотні в декількох варіантах:

  • Полотно синтетичне матове «Matt Pure polyester». Це синтетичне полотно має поверхню більш рівну та одноманітну, ніж у натурального полотна. Його щільність 240 г/м2. Зображення надруковане на синтетичному полотні, не вибагливе і не страждає від коливань температури та вологості.
  • Полотно натуральне матове «Matt Pure cotton». Це натуральне полотно на бавовняній основі має більш виражену фактуру. Його щільність 340 г/м2. Природніше і багатше надруковане зображення вийде на натуральному полотні, але таке зображення вимагає до себе дбайливого ставлення. Натуральне полотно боїться вологості.
  • Полотно натуральне глянцеве «Gloss Pure cotton». Це таке ж полотно на бавовняній основі, тільки з глянцевим відблиском. Його щільність 340 г/м2.

Якість друку:

  • Фотодрук (10 кольорів) пігментними чорнилами. Це неймовірно соковиті, яскраві та реалістичні кольори картин, друк тільки на натуральному полотні.
  • Єко-сольвентний друк. Це яскрава і реалістична картинка, добра чіткість зображення – 1440 dpi.
  • Єко-латексний друк. Це екологічний та стійкий до вигоряння метод друку з яскравими, реалістичними та чіткими кольорами картин (1440 dpi)

Щоби надрукована на полотні картина мала більш завершений вигляд, є можливість затяжки полотна на підрамник «галерейним» типом – зображення заходить на торець чи «звичайним» типом (торець – це чисте ненадруковане полотно. Підрамник – це дерев’яний контур картини, на який натягується полотно. Залежно від розміру картини підбирається різна товщина підрамника.

Картини в інтер’єрі зможуть підкреслити ваш особливий стиль, створити домашню затишну атмосферу, стати гармонійним доповненням і заповнити порожній простір стін. Але чи будь-яка картина може підійти до дизайну вашої кімнати? До вибору цього елемента декору потрібно підходити дуже ретельно. Радимо особливу увагу звернути на стилістичний зв’язок, близькість колірної гами.

Підібрати саме те, чого так хочеться серед готових пропозицій, часто доволі складно. Буває так, що підходить сюжет – але не підходить розмір або форма картини. У вас є можливість суттєво полегшити собі цю задачу. Друк на полотні під замовлення – це універсальний спосіб отримати картину своєї мрії. Адже виготовлена ??вона буде виходячи виключно з Ваших побажань і необхідних характеристик.