Фотошпалери – що потрібно знати

Використання фотошпалер в інтер’єрі – універсальний прийом, який дозволяє досягти багатьох цілей одночасно. Це не лише прикраса приміщення, це ще й засіб, за допомогою якого можна прийти до приголомшливого візуального ефекту, приміром, приховати недоліки, розширити простір, підкреслити переваги, зробити приміщення візуально вищим, об’ємнішим, Зробити стиль приміщення більш виразним.
Хотілось кухню в прованському стилі? Ставимо меблі в цьому стилі, обираємо відповідні кольори і текстиль, але погодьтесь – фотошпалери внесли додатковий акцент, певну гибину і фактурність нашій кухні. Вона ожила, стала яскравішою, завдяки малюнку, хоча він витриманий в приглушених тонах.

 

В приміщенні замало природнього світла?  Цей недолік також можна візуально зменшити, розмістивши на стіні сонячний пейзаж, що зробить приміщенні більш світлим і об’ємнішим.

абож вирішити проблему буквально, розмістивши додаткове вікно з видом на море, сад, гори чи Ейфелеву вежу))

 

Або зробити двері з дитячої дверима у казку :

 

Або розташувати за дверима шафи паралельну реальність :

 

Двері в комору виглядають банально і псують виглад? А так?

 

Фотошпалери не просто елемент декору, а інструмент формування простору!

Якщо Ви задумали зробити своє житло не лише гарним і затишним, але ще й неповторним, а заодно вирішити деякі його недоліки, які діють Вам на нерви – саме час звернутись до наших спеціалістів, які допоможуть Вам обрати та замовити фотошпалери.