Флагштоки з прапорами для оформлення об’єктів при будівництві

post-2-pic

А ви знаєте, що флагштоки з прапорами є одним з видів зовнішньої реклами? Якщо ви плануєте найближчим часом розгорнути рекламну компанію для своєї діяльності, зверніть увагу на цей оригінальний вид реклами.

 

Флагштоки з прапорами успішно використовуються для оформлення об’єктів при будівництві та проектуванні. Ви звертали увагу, що офіси, де відбувається продаж житлового будівництва оформляють флагштоками, в якості реклами своїх об’єктів? І цей рекламний прийом досить успішно служить не перший рік і виправдовує надії, які на нього покладені. У людини, яка щоденно бачить кольори і символи вашої будівельної компанії на прапорах, що закріплені на флагштоках, встановлених біля об’єктів будівництва починає відчувати довіру до вашої компанії, спостерігаючи  успішну діяльність на об’єкті, а якщо таких об’єктів декілька, людина пов’язує цей факт з розвитком і фінансовою стабільністю компанії. Щоби зв’язати ці факти в підсвідомості потенційного клієнта  і використовуються такі сигнальні прапори. Таку рекламу видно здалека і вона не потребує постійних вкладень.

 

Флагштоки зі скловолокна являють собою свого роду візитну картку компанії, яку бачать всі. Наші флагштоки є оптимальним поєднанням візуального сприйняття і якості матеріалу.

 

Такі флагштоки не вимагають фарбування і не бояться несприятливих погодних умов. Стійкі до деформації, надійні і не дорогі, вони підійдуть для експлуатування в місцях з екстремальними погодними умовами, де вимагається великий запас міцності. Наші флагштоки зі скловолокна мають просту схему  встановлення і легко монтуються. Тому амортизаційні  і експлуатаційні витрати на флагштоки зі скловолокна відчутно нижче, ніж на аналогічні флагштоки, виконані з інших матеріалів. Наші клієнти обирають флагштоки зі скловолокна, віддаючи належне міцному матеріалу,  і визнаючи його найвигіднішим для вкладення коштів.

 

Клієнтам нашої компанії ми гарантуємо високу якість сервісного обслуговування та консультації з експлуатації флагштоків і прапорів.

 

Наші спеціалісти нададуть професійні консультації з вибору висоти флагштока і оптимальної комплектації.

 

Будемо раді взаємовигідній співпраці!