Увага! Дизайн візиток.

візитка інструктора з йоги

візитка інструктора з йоги

Маленький шматочок картону з контактними даними, просто або оригінально оформлений, з корпоративними знаками або з індивідуальним дизайном. Так, так кожен зрозуміє, що мова йде про візитку.
Візитівка стала частиною іміджу, статусу людини, але крім того це ж дуже зручно – мати при собі носій рекламної інформації про себе, який можна легко дати у відповідній ситуації потрібній людині, адже не завжди під рукою є ручка і папір. На сьогоднішній момент бути володарем візитки – зовсім недорого.

Візитка ландшафтного дизайнера

Візитка ландшафтного дизайнера

Але що вона нам дає крім зручності? Те як виконана ваша візитка, наскільки опрацьований і продуманий її дизайн, може багато розповісти про вас потенційному клієнту, партнеру або інвестору. Чи говорить вона про вашу приналежність великій корпорації, або, навпаки – про те, що ви успішно будуєте власний бізнес, візитка формує початкове враження про вас і компанію, яка на ній відображена.
Так що, чим якісніше і професійніше вона виконана, тим більше поваги і довіри ви викликаєте. Мета візитки – донести інформацію і зберегти її у потрібної нам людини. Тому оригінальність і унікальність дизайну візитки послужить Вам хорошу службу – її збережуть навіть, якщо на сьогоднішній момент ваші послуги людині не цікаві.

візитка юриста

візитка юриста з розлучень

Візитка представника компанії або бізнесу повинна нести в собі інформацію про товар або послуги, що надаються. Легко запам’ятовуватись і відображати корпоративний стиль. Візитку безлику, суху і мінімалістичну, може дозволити собі лише дуже яскравий носій, тобто особистість, репутація якої йде попереду неї.
Звичайно, візитка для представника компанії стилем повинна збігатися з іншими корпоративними елементами, щоб викликати візуальний асоціативний ряд з компанією, що буде вельми корисно при роботі з новими клієнтами і партнерами вашої фірми.
Створити відповідну названим критеріям візитку сьогодні не складно завдяки доступності сучасних технологій.

Технологій виготовлення візиток сьогодні багато, такі як трафаретний друк із застосуванням фарб і лаків з методом друку званим термопід’єм, конгрев. Він відрізняється тим, що додає фоновому шару привабливий обсяг, що відчувається людиною, в руках якого знаходиться ця візитка. Поряд з новітніми методами друку, все так само привабливо виглядають старі, перевірені шовкографія і тиснення фольгою.

візитка перукаря

візитка перукаря

Як не дивно це звучить, але візитки з рельєфним тисненням були вже понад століття тому. І зараз такі візитки виглядають все так само солідно і вражаюче. Поставивши в основу досвід майстрів минулого століття, використовуючи досягнення сучасної друкарської індустрії, отримують абсолютно нове тиснення, яке не залишає ні тіні сумнівів щодо солідності вашої фірми і серйозності ваших намірів.

Завдяки креативному підходу наших дизайнерів, високій якості матеріалів і послуг з виготовлення візиток, ви обов’язково отримаєте візитні картки, які представлять вашу фірму на високому рівні.
 

РА Компанія МР Груп пропонує послуги друку візитних карток і розробку дизайну візиток.

Звертайтесь до наших спеціалістів.