Реклама на транспорті або транзитна реклама.

57178076b2Розглянемо такий вид зовнішньої реклами, як реклама на транспорті. Рекламною площею тут виступають бічні борти різноманітних транспортних засобів, а аудиторією служать пішоходи і водії. Використовується так само назва транзитна реклама. Переважно така реклама розміщується на габаритному транспорті – вантажівках, причепах і напівпричепах фур, а також тролейбусах, трамваях, автобусах.

Такі місця, як правило, орендують або купують. А ось легкові автомобілі головним чином використовують для реклами власних брендів і компаній, яким вони належать. Такі як служби таксі, доставки, хімчистки та ін. А так же такі автомобілі можуть рекламувати партнерів по бізнесу, коли служба доставки рекламує ресторани, таксі – готелі і т.д.

Характеристики реклами на транспорті:

  1. Широка аудиторія. Завдяки мобільності такого виду реклами охоплення аудиторії визначається географією маршрутів, що значно збільшує її продуктивність. Тому її можна зорієнтувати по території – так трамвай може рекламувати місцевий бізнес, тоді як міжнародний перевізник – велику інтернаціональну компанію. При цьому можна регулювати глибину охоплення числом задіяного транспорту.
  2. Велика площа нанесення і візуального контакту, що відшкодовує короткий проміжок часу впливу в русі.
  3. Доступність і економічна вигода. Відносно власного брендованого транспорту, це його не було на один рік. Ви витрачаєтеся тільки на виготовлення і оновлення такої реклами. Що стосується громадського транспорту, то тут є ще оренда, однак з огляду на потік потенційних споживачів, вона залишається економічно виправданою.
  4. Невимогливість. Така реклама не вимагає особливих умов – звичайний догляд за транспортом.

        Застосування:BUS_SK

В силу вищеописаних характеристик транзитна реклама особливо ефективна, коли перед нами стоять такі завдання як:

  1. Необхідність оповістити потенційного споживача про наявність вашого бізнесу на території пересування використовуваного транспорту – Інформаційна реклама.
  2. Напрацювання впізнаваності і запам’ятовування бренду, що досягається досить великою кількістю автомобілів з нанесеними на них логотипами і яскравими образами, а так само частим їх використанням – Іміджева реклама.
  3. Розміщення зображень довгострокових асортиментних одиниць – товарів, послуг і пропозицій, пропонованих на території використання брендованого транспорту. Асортиментна реклама.

Розміщення.

  1. Виготовлення та монтаж тентів, зсувних штор або банерів на тентовий транспорт, обклеювання рекламними плівками жорстких бокових поверхонь або ж трафаретний друк на будь-яких поверхнях – розміщення на Вашому транспорті;
  2. Оренда місця на чужому транспорті. В такому випадку наша компанія забезпечує виготовлення тенту, пошук зацікавленого автовласника, монтаж і надання фотозвіту про виконану роботу.

Якщо Ви зацікавлені в такому вигляді реклами, звертайтеся до Компанії МР Груп.