Поштова та кур’єрська упаковка у Львові

33РА “MR Group” пропонує виготовлення та продаж кур’єрською упаковки у Львові від однієї одиниці і в опт.

Кур’єрська упаковка представлена дуже широким асортиментом і підійде для перевезення будь-яких предметів. У нас ви знайдете кур’єрські пакети з крафт-паперу та поліетилену, конверти з крафт-паперу, пакети з розширенням по боках, пакети з повітряним прошарком, пакувальні плівки, тубуси і багато іншого.

Все більшої популярності набуває паперова упаковка. Екологічність, естетичність та презентабельність – основні стимули продажів паперових пакетів і упаковки.


Бандерольні пакети (конверти) з повітряним прошарком

ap-iconБандерольні пакети (конверти) з повітряним прошарком у вигляді ap-iconпузирьков повітря призначені для запобігання вмісту пакета від пошкодження при транспортуванні поштової або кур’єрськими службами. Дані пакети досить надійно оберігають вкладення від фізичних ушкоджень при ударі або падінні.

Бандерольний конверт має два шари захисту: зовнішній і внутрішній. Зовнішній шар виконаний з зносостійкого білої відполірованою крафт-паперу. Внутрішній шар виготовлений з поліетиленовою двошаровою плівки заповненої повітрям у вигляді запаяних бульбашок.

Поштово-кур’єрські поліетиленові пакети з можливістю брендування

icon-kp

Призначені для пересилки конфіденційних документів. Пакети такого типу мають високоміцний клеїть шар на закриває клапані, що дозволяє виключити несанкціонований доступ без видимих слідів спроби розтину. Пакети є одноразовими, деякі види пакетів мають індивідуальний номер, на всі інші види пакетів можливе нанесення індивідуальних номерів чи штрих-кодів. За бажанням ми нанесемо додаткову перфорацію на клапан і додамо кишеню для розміщення супровідних документів.

Поштові пакети забезпечують істотну економію експлуатаційних матеріалів, значне скорочення часу упаковки, захист від вологи і збереження пересилаються в них вкладень, зручність в обігу і естетичний зовнішній вигляд, підвищення престижу і прибутковості організацій.

Спеціальне покриття пакетів дозволяє вписувати звичайною кульковою ручкою відповідну інформацію в зонах адрес відправника і одержувача, а також в інших встановлених місцях. Інструкція по заклеювання клапана пакету наведена на зворотному боці пакета.

Поштові пакети для державних або комерційних структур можуть бути виготовлені з оригінальним дизайном з нанесенням адрес і логотипів відправника.

Переваги даного конверта очевидні:

  • исокий рівень конфіденційності
    paket_courier_2
  • більш низька вартість у порівнянні з паперовим і іншим аналогом
  • влагонепроницаемость
  • висока зносостійкість
  • презентабельність
  • стійкість до ультрафіолету

Конверти з клапаном використовуються так само в легкій промисловості для упаковки різних видів одягу.

Всі наші пакети можуть бути при необхідності оснащені дном різного розміру.

Конверти самоклеючі

paket_samokley

Конверти самоклеючі представляють собою прозорий конверт з клейким шаром з одного боку (поліетилен на паперовій основі), застосовуються для кріплення супровідної документації на вантаж і різну упаковку: палети, ящики, коробки, кур’єрські пакети і т.д. Призначені для кріплення і збереження супровідної документації в процесі транспортування, забезпечує точну ідентифікацію вантажу.

Надійно наклеюється на вантаж і упаковку, всередині конверта розміщуються документи, за допомогою спеціальної клейкої стрічки пакет заклеюється. Прозорість матеріалу конверта дозволяє бачити його вміст.

Характеристики:

icon-df

  • Тип пакета: самоклеючий
  • Клейовий шар: клейова стрічка
  • Матеріал пакету: поліетилен на паперовій основі

Галузь застосування:

  • мішки
  • палети
  • вантажі
  • коробки
  • ящики
  • кур’єрські пакети


Поштовий картонний тубус (450х76мм.) З двома бляшаними кришками (заглушками).

tp-4

Даний тубус з багатошарового картону прекрасно підійде для упаковки А2 формату (420х594 мм.) Постерів, плакатів, календарів, креслень, фотографій, документів для пересилання, подарунків і багато чого іншого. З торцевих сторін тубус щільно закривається бляшаними кришками. Всі матеріали екологічно чисті і переробляються.
Довжина: 450 мм.
Внутрішній діаметр: 76 мм.
Матеріал: коричневий багатошаровий картон товщиною 2 мм.
Вага 1 шт .: 0,185 кг.

Пакети з розширенням по боках

 icon-pr-2призначені для зберігання і пересилки поштою або кур’єрськими
службами вкладень товщиною до 30 мм таких як документи, журнали, книги, брошури і т.д .. В дані пакети з розширенням можна вкласти від 250 до 300 аркушів паперу формату А4 (210 х 297 мм., 80 г / м?).

Наша компанія пропонує вам купити кур’єрські та поштові пакети з розширеннями по боках. Спеціальні розширення допоможуть в поштовий пакет вмістити більше вашої кореспонденції.

Доступні до замовлення наступні формати кур’єрських і поштових пакетів з розширеннями:

  • Пакет поштовий і кур’єрський С5 (0 + 0) СКЛ з розширенням. Розмір: 162 х 229 мм.
  • Пакет поштовий і кур’єрський С4 (0 + 0) СКЛ з розширенням. Розмір: 229 х 324 мм.
  • Пакет поштовий і кур’єрський В4 (0 + 0) СКЛ з розширенням. Розмір: 250 х 353 мм.
  • Пакет поштовий і кур’єрський Е4 (0 + 0) СКЛ з розширенням. Розмір: 280 х 400 мм.

    Всі пакети забезпечені спеціальною самоклеющейся стрічкою на клапані.

У нас Ви можете купити пакети як поштучно, так и в пачках.

Зверніть увагу на ті что, чим более Ві замовляєте пакетів, тім менше ціна. Більш детально можете дізнатіся у фахівців.

Тепер, з нашими пакетами з розширеного, поштова Пересилка кореспонденції буде зручнішою.

Конверти з крафт-паперу та листи крафт-паперу для упаковки – виготовлення і продаж.

icon-pk4пропонуємо вам широкий вибір конвертів різних розмірів і форм. Продаж здійснюється будь-якою кількістю. У нас продаються тільки якісні конверти, які виготовлені з якісного паперу і надійним клеїть клапаном. Так само ми можемо виконати будь-яку друк на конвертах, що додасть конверту більшої солідності і презентабельності. Конверти доставляються по місту Львову та в інші міста України за допомогою “Нової Пошти” і інших поштових служб.