Паперові пакети під замовлення

Паперові пакети на якийсь час поступилися місцем поліетиленовим побратимам. Людство, як завжди, із захопленням кинулося освоювати щось нове, яскраве і блискуче. Але сучасний світ все більше переконується в необгрунтованості свого вибору. І на перший план знову виходить паперовий пакет.

2012-12-18__borsa_kollaz_f08-01-2

Паперові еко-пакети з ручками

Список його достоїнств такий багатий, що перераховувати ми його не будемо. Однак варто зазначити, що він надає своєму вантажу і його власникові респектабельності. Подарунок в паперовому пакеті безумовно виглядає вагоміше, ніж в целофановому. Куплена дорога річ упакована в паперовий брендовий пакет принесе набагато більше задоволення і значущості Вашому клієнту. Всупереч сформованому упередженню, паперові пакети досить міцні і не так-то легко рвуться.

Крафт-пакети з прямокутним дном

Крафт-пакети з прямокутним дном

Більшість провідних торгових марки повертаються до паперової упаковки. Це вже стало ознакою престижу і авторитету.

Білі Крафт-пакети з ручками

Білі Крафт-пакети з ручками

У цій категорії широко представлені паперові пакети різноманітних форматів (розмірів), пакети з переробленої сировини, крафт-пакети з ручками і без ручок, які можна використовувати для упаковки покупок зроблених в магазинах (ресторанах) або подарунків партнерам, потенційним замовникам, друзям, рідним.

Упаковка для пляшок

Упаковка для пляшок

Оформити паперовий пакет можна як завгодно. Сучасні технології дозволяють виробляти паперові пакети під замовлення з урахуванням всіх нюансів і побажань клієнта.
Паперові пакети – невід’ємний атрибут в нашому розумінні для сувенірної лавки, сучасної кав’ярні або кондитерської. Мелену кави Вам обов’язково упакують в паперовий пакет, так само як тістечка і круасани. Паперовий пакет з логотипом в цьому випадку грає роль і упаковки і досить дієвої реклами. Не залежно від роду діяльності компанії, ви маєте можливість замовити паперові пакети всілякої форми і забарвлення для упаковки своєї продукції. Тим більше, що зараз паперові пакети купити можна як у роздріб, так і замовивши бажану партію за оптовими розцінками.

Кольорові крафт-пакети з ручками

Кольорові крафт-пакети з ручками

Паперові пакети і крафт-пакети у нас представлені як в традиційних кольорах білий, коричневий, так і в більш святкових-червоний, синій, бордовий, темно-зелений, бежевий, рожевий, золотистий, срібний. На всі паперові пакети, крафт-пакети з ручками і без ручок можливе нанесення логотипу або будь-якого іншого зображення. Ви можете завжди замовити (купити) паперові пакети в м.Львові в найстисліші терміни з доставкою по всій Україні.

Бурі крафт-пакети з ручками

Бурі крафт-пакети з ручками

Сучасні технології дозволяють оформляти паперові пакети, дотримуючись фірмового стилю компанії і відповідно до побажань замовника. Найчастіше подібна упаковка виготовляється з крафтового або з крейдованого паперу. Останні зазвичай ламінують матовою або глянцевою плівкою. Крейдований папір хорош тим, що на нього можна нанести будь-яке зображення. Також особливо популярна упаковка з дизайнерського паперу, що відрізняється незвичайною фактурою і покриттям.

Паперові ламіновані пакети

Паперові ламіновані пакети

Ми пропонуємо еко-бокси (які ефективно використовуються в ресторанній сфері, фаст-фудах, службах доставки їжі), пакети на винос (іміджеві пакети з індивідуальним брендингом і технічними характеристиками для ресторанного сегмента), брендовані пакети преміум класу (для магазинів одягу, бутіків, парфумерних компаній, презентацій, акцій і заходів).

Пакети для ресторанів

Пакети для ресторанів “на винос”

Якщо вас цікавить така послуга, як паперові пакети та друк, то ви можете звернутися в РА «MR Group». Ми врахуємо всі ваші побажання і надамо продукцію гідної якості за помірною ціною.