Мобільний стенд X-банер Premium

Мобільні стенди Х-банер (так звані “Павуки”, “спайдери”, “павучки”) – одна з найпоширеніших і популярних мобільних конструкцій.

Ми продаємо мобільні стенди Х-банер тільки високої якості, з міцних матеріалів, акуратно зібрані і в гідній упаковці. При цьому наші ціни на мобільні стенди х-банер – одні з найнижчих в Україні.

Існує величезна кількість різновидів х-банера, що відрізняються конструкцією, розмірами, застосовуваними матеріалами.

У серії Преміум ми пропонуємо найбільш практичні, надійні і презентабельні мобільні стенди Х-банер з міцною сталевою основою, пофарбованою в чорний колір, і металевими кріпленнями банера, що допускають при необхідності регулювання розміру полотна.

 

 

Мобільний стенд X-банер Premium 120×200 см

Про конструкцію :

Самий великий і солідний Х-банер з посиленою конструкцією з алюмінію, що забезпечує надійність, довговічність і стійкість до механічних впливів. Цей х-банер трохи відрізняється від інших павуків серії Преміум.

Основа конструкції, а також верхні стержні, утримують банер, більш товсті і міцні, щоб забезпечить натяг банера більшої площі. Підстава х-банера серії Преміум являє собою три металеві “ноги”, сполучені сталевим фіксатором, який значно спрощує установку павука, а також забезпечує його стійкість, перешкоджаючи випадкового складання ніжок. Верхні стержні виготовлені з вуглепластика чорного кольору і посилені металевими наконечниками. Кріплення банера – металеві з різьбою і капелюшком, завдяки чому більш довговічні і надійно фіксують банер, запобігаючи його випадковому зсковзуванню.

Стенд упакований в нейлоновий чохол з ручкою для транспортування.

Характеристики :

Назва –  Мобільний стенд X-банер Premium

Розмір полотна – 120*200 см

Маса однієї конструкції-  2,6 кг (без полотна)

Габарити в установленому вигляді – 210 см (висота) х 127 см (ширина) х 88 см (глибина)

Габарити в складеному вигляді в чохлі – 9 см х 15 см х 136 см

Матеріали конструкції – Алюмінієва підставка, полікарбонатні стержні, пластикове центральне кріплення, металеві кріплення банера

Колір – чорний

Індивідуальна упаковка – Нейлоновий чохол

Вартість  = 899грн

Вартість оренди за 1 добу = 299грн

Мобільний стенд X-банер Premium 60×160 см

Про конструкцію :

Міцний, надійний і дуже стабільний x-банер серії Преміум.

Основу конструкції виготовлена зі сталі, що гарантує високу міцність і стійкість до механічних впливів. Конструкція пофарбована в чорний колір, поверхня матова, текстура “пісок”. Завдяки цьому вона зберігає велику презентацію навіть при тривалій експлуатації.

База Х-банер Преміум серія складається з трьох металевих “ніжок” з’єднані сталевим замком, що значно спрощує установку павука, а також забезпечує стійкість, запобігаючи випадковому складанні ніг.

Верхні стержні виготовлені з вуглецевого волокна чорного кольору.

Стенд Упакований в нейлоновий чохол з ручкою для перенесення.

Характеристики :

Назва –  Мобільний стенд X-банер Premium

Розмір полотна –  160*60 см

Маса однієї конструкції-  1,6 кг (без полотна)

Матеріали конструкції – Сталева підстава, полікарбонатні стержні, пластикове центральне кріплення, металеві кріплення банера

Колір – чорний

Індивідуальна упаковка – Нейлоновий чохол

 

Вартість для придбання = 699грн

Вартість оренди за 1 добу = 249грн