Друк на клейкій плівці оракал

Якщо ви потрапили на цю сторінку, це означає – вас цікавить друк на плівці.

Такий вид зовнішньої реклами є чи не найпоширенішим в сучасному світі. Яскраві привабливі зображення, що наносять на плівку за допомогою друку, накатуються на жорстку гладку поверхню.

Оракал – на сьогоднішній день найпоширеніша клейка плівка, яка використовується для  широкоформатного друку.

Друк на оракалі має широчезний розмах сфери застосування. Цим зумовлюється популярність такого виду реклами серед замовників.

Вінілова плівка, з широкоформатним друком на ній, використовується для декорування вікон, вітрин та місць торгівлі, нанесення на  автотранспорт, при виготовленні вивісок, табличок, штендерів, оформленні інтер’єру.

Вигідно виділяє друк на плівці і такий немаловажний аспект як доступність ціни.  При цьому ми отримуємо високу якість продукції, що приваблює гарною передачею кольору і простотим монтажем.

Дуже важливим є той факт, що поверхні, на які зазвичай наносять таку рекламу мають величезне охоплення цільової аудиторії, адже вони розташовані на рівні очей потенційного клієнта. Це є одноразове вкладення на достатньо тривалий термін, тому що така плівка може служити вельми  довго, що дуже зручно для проведення довгострокової рекламної кампанії.

Клейкі плівки можна розрізняти за різними ознаками – за рівнем пропускання світла, по матовості покриття та ін.:

Матові і глянсові плівки.

Плівки можуть мати матову або глянсову верхню поверхню. Вони  чудово підходять для використання під  друк зовнішньої та інтер’єрної реклами. Такі плівки мають доступну ціну і широкий спектр можливого застосування, легкі в обслуговуванні і універсальні в сенсі зовнішніх умов.  Глянсові плівки відрізняються від матових структурою своєї поверхні. Матові плівки мають шорстку поверхню, що не відблискує на сонці чи інших джерелах свіла.

Глянсова плівка має ідеально рівну поверхню, що дозволяє їй дзеркально відбивати світло.

Залежно від місця застосування, цілі реклами, ваших особистих побажань, наші спеціалісти  запропонують друк на матовій чи глянцевій плівці.

Непрозорі, світлорозсіюючі і прозорі плівки.

Непрозорі плівки для широкоформатного друку  користуються заслуженим попитом і любов’ю замовників. Вони шикарно виглядають як у зовнішній, так і в інтер’єрній рекламі. З очевидних плюсів непрозорих плівок – стійкість до зовнішніх впливів, міцність і приваблива ціна.


Світлорозсіюючі плівки для широкоформатного друку – незамінні при виготовленні світлових рекламних об’єктів, таких як світлові вивіски, об’ємні світлові букви, сітілайти й інша світлова реклама, як indoor так і autdoor.
Прозорі плівки для широкоформатного друку використовують тих місцях, де неохідна максимальна пропускна здатність світла. Такі плівки ідеально підходять для друку рекламих наклейок, які наносять на  вітрини  чи вікна. Такі наліпки дозволяють клієнту побачити рекламне повідомлення і побачити потойбічна вітрини.

Пломбувальні плівки вид плівок з нанесеними рекламними повідомденнями, чи знаками бренду підходять  для створення гарантійних наклейок, що забезпечує неможливість несанкціонованого розкриття і захист.

Транспортні плівки.

Транспортна плівка має високу стійкість від руйнівного впливу навколишнього середовища, в тому числі і від хімічних речовин.

Світлонакопичуючі плівки – це плівки, які здатні накопичувати світло в денний час доби і випромінювати його в нічний. Використовуються такі плівки для виготовлення попереджувальних знаків і знаків аварійної евакуації.

Світловідбиваючі плівки – це плівки, які можуть відбивати потрапляюче на них світло. Використовуються для виготовлення дорожніх знаків та реклами на узбіччях доріг.

Односторонні плівки One-vision – це стандартні плівки з великою кількістю отворів. Односторонні плівки використовуються для обклеювання вікон на транспорті або вікон приміщень, таким чином, щоб людина дивлячись на вікно ззовні бачила гарно надруковане зображення.

Наша компанія пропонує Вам широкий спектр послуг пов’язаних з виготовленням широкоформатного друку на оракалі. Ви можете замовити широкоформатний друк на плівці прямо зараз , звернувшись до наших фахівців.